svētdiena, 2013. gada 10. marts

Februāris beidzies.... :)

Pēdējais ziemas mēnesis ir aiz kalniem. Ar atplestām rokām gaidu pavasari. :)

Ar aizkavēšanos, bet tomēr ir tukšie iepakojumi arī februārī, šoreiz daudz Avon :)



1. Avon Skin So Soft ultimate body moisturiser SPF 15  - Mitrinošs ķermeņa losjons ar SPF 15 vidēji tumšai ādai. Godīgi sakot, šo iegādājos jau pasen... nesen izlietoju pēdējos pilienus, lai beidzot var izmest iepakojumu :D . 
Kas rakstīts uz iepajojuma?
Padara ādu maigu, tvirtu un aizsargā to pret saules staru kaitīgo ietekmi. Piešķir ādai veselīgu dabiska tonējuma mirdzumu jau 3 dienās.
No visiem tonējošajiem līdzekļiem ko esmu lietojusi, šis ir viens no labākajiem, kas man patika :)

2. Avon Planet Spa mediterranean olive oil whipped body cream - mitrinošs ķermeņa krēms.
Kas rakstīts uz iepakojuma?
Šis izmeklētais krēms satur olīve eļļu, kas mitrina, nogludina  un padara ādu maigāku. Dermatoloģiski un klīniski pārbaudīts.
Pēc vannas šis krēms ir kā ķirsītis uz saldējuma. Krēms ir taukains, lēni , bet labi iesūcas ādā. Krēmā ir zili, mazi burnulīši, kurus iemasē ādā, un viņi pazūd. Labi baro ādu.

3. & 4. Avon Foot Works Cinnamon Orange Smoothing Scrub & Cinnamon Orange Moisturising Cream - Nogludinošs skrubis ar kanēli un apelsīnu un mitrinošs krēms.
Burvīgs komplektiņš, lai palutinātu pēdiņas. Smaržo arī burvīgi.

5. Avon Planet Spa dead sea minerals nourishing body butter - ķermeņa sviests ar nāves jūras minerāliem. Sviestiņš ir ļoti trekns, bet lai iesūcas ādā. Ļoti labs ķermeņa sviets, man patika.

6. L`oreal Curl Power defining spray - līdzeklis lokainu matu veidošanai.
Kas rakstīts uz iepakojuma?
Īpaši radīts viļņotiem matiem, lai piešķirtu formu un noturību to lokām. Nepadara tos smagus vai taukainus. Aizsargā pret mitruma iedarbību.
Nezinu vai vēl tādu ražo, jo pirkts tiešām sen. Esmu čirkainu matu īpašniece un šis līdzeklis tiešām maniem matiem patika. Čirkas nebija tik papūrušas, bet nogludinātākas.

7. Treacle Moon body scrub My coconut islind - kokosriekstu ķermeņa skrubis. Maigi krēmīgs un  mitrinošs skrubis. Dievinu kokosriekstu smaržu.

8. Fa deodorant yoghurt-aloe - iepriekš jau minēju, ka neesmu pūšamo dezodorantu fane. Izlietoju līdz beigām. Šis no visiem pušamajiem ir samēra labs :) pat nesūdzos. Smarža varēja būt svaigāka.




 Saulainu nedeļu !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru