otrdiena, 2013. gada 15. janvāris

E.L.F.




   Viena no kompānija, kura netestē uz dzīvniekiem. Esmu sākusi atbalstīt kosmētikas kompānijas, kuras netestē uz dzīvniekiem. Turpmāk centīšos pievērst lielāku uzmanību, pirms kaut ko pērku



  Pirms kāda laika pirmo reizi pasūtīju http://eyeslipsface.co.uk/ sev interesējošus produktus, jo iepriekš šo kosmētiku LV nevarēja iegādāties. Visu pasūtīto jau lietoju ikdienā.
  
Par produktiem : 
Complete Coverage concealer – koriģē seju. Komplektā nāk maza otiņa un spogulītis, tas ir ērti un ātri paķerams līdzi komplektiņš. Mājas lapā pieejamas trīs veida paletes – light, medium un dark, es iegādājos medium. Toņus var savā starpā jaukt.




 
Corrective concealer (krāsaino korektoru palete) – palete ar četras krāsas korektoriem. Rozā korektors – koriģē tumšus plankumus uz tumšākas ādas. Zaļais korektors – koriģē apsārtumu, kuperozi. Divi miesas krāsas korektori, viens gaišākai ādai un otrs tumšākai. Labi klājās, manu ādu noteikti apmierina. Mājas lapā var iegādāties otru paleti, kuras sastāvā ir - dzeltens (zilumiem), zils (lai mazinātu apsārtumu), zaļš (izteiktiem apsārtumiem, kuperozei) un rozā (brūniem plankumiem, tumšākai ādai).


 
Stiks – tas ir ērti, ja vajag ātri uzklāt, bet nav piemērots ikdienas make up. Tas ir līdzīgs lūpu krāsai, pēc idejas, der visiem ādas tipiem, piemērots skatuves un Tv grimam. Tajā laikā, kad pasūtīju no E.L.F mācījos par vizāžisti, tad gribējās visu pamēģināt, tāpēc nolēmu vienu pasūtīt. Mājas lapā pieejami 7 toņu stiki, es izvēlējos tieši Light Beige toni, kurš ir nedaudz gaišāks par manu ādu. Pilnībā uz visas sejas neesmu vēl mēģinājusi, bet tuvākajā laikā izmēģināšu.



 
Hypershine Gloss – pieejami 12 toņi, izvēlējos neitrālu Bare toni.  Radīts, lai atstarotu gaismu. Krēmīgs un biezs lūpu spīdums, labi klājas, ja uzklāj pa daudz , tad lūpām „bieza” sajūta :D 





Waterproof Eyeliner Pen – no astoņiem toņiem izvēlējos divus, Hunter green un Coffee, jo man ir brūnas acis. Laineri sākumā nebija īpaši slapji un slikti klājās, kad vairākas reizes tos iemēģināju viss sāka darboties kā nākas. Man gadījās ķibele ar brūno laineri, tas neveiksmīgi nokrita un lainera otiņa iesītās iekšā, mazliet apgrūtina lietošanu, bet nekas. Slapjā līnija turas labi.  




Volume Plumping Mascara – melna, skropstu palielinoša tuša. Vienīgais iebildums, tušā ir ļoti slapja un ilgi žūst. Cenšos to lietot, kad izvēlos ikdienas make up, bez acu ēnām, lai nesabojātu ēnas. 



 
Volume Plumping mascara & Coffee eyeliner

  Otiņas :




Concealer brush – ļoti maiga, izmantoju korektoriem, ja ir mazas lietiņas, ko koriģēt.










Retractable Lip brush - ar aizsarga vāciņu, ērta un mīksta lūpu otiņa.












Angled Eyeliner brush – acu lainera otiņa, kas ir ieliekta, lai atvieglotu tās lietošanu. Viss būtu labi, bet man prasītos, lai otiņa būtu smalkāka.










Small Precision brush – ļoti laba un mīksta. Der korektoram, var lietot kā ēnu otiņu un lūpu krāsas nolīdzināšanai uz lūpam.   







Tas pagaidām viss no E.L.F. :) 
iet uztaisīt tēja :D

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru